Ontvang een waarschuwingssignaal op uw verpleegsysteem wanneer een bewoner zijn/haar kamer of het verpleeghuis verlaat

Om te voorkomen dat bewoners zonder toezicht hun kamer verlaten, bieden wij deur detectie aan welk een waarschuwingssignaal sturen wanneer ze openen. Daarbij hebben we nu de beschikking over een systeem wat ook gebruikt kan worden om, bij specifieke patienten, een signaal af te geven zodra deze patiënt door een bepaalde deur of uitgang probeert te lopen

 
 
Set puerta.png
 
 

Voorkom dat bewoners met dwalings gedrag hun kamer verlaten zonder toezicht 

Zoals al onze systemen, combineert de deur contactzender de laatste technologie om te zorgen dat het verplegend personeel optimaal kan werken zonder hierbij de vrijheid en behoefte van bewoners, om zich op hun kamer vrij te kunnen bewegen, inperkt.  

Daarom is het mogelijk om met de deur contactzender:

  • Alarmeerd als een bewoner de  kamer verlaat en en door de gangen gaat dwalen ( lastig vallen bij andere patiënten en het verstoren van de regelmaat)
  • Zorgt voor minder werkdruk bij de nachtdienst door ongewenst gedrag veowgtijdig te kunnen voorkomen (zoals verstoren andere bewoners) 
  • Zorgt voor een betere controle over de bewoners met de neiging om te gaan dwalen, zonder hun bewegingsvrijheid vrijheid in te perken. 
 
 
 
 
 
 

betrouwbaarheid zonder installatie , makkelijk te koppelen aan bestaande systemen, en flexibel te gebruiken. 

De deur sensoren om de deuren van kamers en gangen te controleren binnen uw verpleeg- of verzorgingstehuis,  is een product dat perfect past in het productgamma van SerenoCare en dat de Plug & Play technologie bevat.  het past zich aan, aan alle oproepsystemen systemen die op de markt zijn, zonder dat er speciale installatie nodig is. Het systeem bevat:

  • Deur detectie set met makkelijke on/off schakelaar
  • Een ontvanger die met elk bestaand oproepsysteem te schakelen is. 
 
 

 

Dwaaldetectie bij de in en uitgangen van het verpleeg of verzorgingstehuis. 

Ontvang een alarmering wanneer een bewoner door een van de in- of uitgangen, naar buiten probeert te komen.  

 
Intelifi.jpg
 
 
 

De in en uitgangen van uw verzorg- of verpleeghuis kunnen eenvoudig gemonitord worden d.m.v. ons antidwaal systeem. Door dwaal gevaarlijke bewoners een zendertje (een arm bandje of in de kleding) te geven, komt er een signaal zodra de inwoner door een in of uitgang (of speciaal aangeduide zones) gaan. Dit door de zeer eenvoudige installatie van ons dwaaldetectie systeem welke bestaat uit een zender en ontvanger welke uitsluitend op het stroom net dient te worden aangesloten. ook kan er een verbinding worden gemaakt met het internet of met uw intranet.   

  • Eenvoudig te monteren
  • Speciaal ontwerp waardoor er geen extra ruimte wordt gebruikt
  • Makkelijk aan te passen aan alle soorten plafonds of bestaande elektrische belasting. 
  •  Plug-and-play: Behoeft geen installatie of bekabeling
  • Uitsluitend 110-230V AC of DC 6-15V nodig, werkt ook met wifi signaal
 
 

 

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie en advies over onze dwaal detectie systemen